DHRTC's universitetssamarbejder

DHRTC er et partnerskab. Vi forener kompetencer fra fem førende forskningsinstitutioner i Danmark og udnytter den ekspertise indenfor forbedret olie- og gasproduktion, der findes rundt omkring i landet. Samtidig samarbejder vi med et globalt netværk af universiteter, for at levere forskning i verdensklasse.

De fem partnerinstitutioner i DHRTC er:

På de respektive undersider kan du læse om, hvilke dele af institutionerne, der bidrager til samarbejdet. Centeret på DTU fungerer som samlingspunkt for de forskellige forskningsgrupper, idet viden og resultater samles her og leveres videre til bl.a. DUC.

Partnerinstitutioner

 

Internationalt samarbejde

Foruden samarbejdet mellem de danske institutioner har vi også løbende samarbejder med udenlandske universiteter. Det er med til at øge kvaliteten og anvendelsespotentialet, når vi skaber resultater på tværs af landegrænser. Vi har bl.a. forsket i fællesskab med følgende: 

Muligheder for samarbejde

Vi er altid åbne for at diskutere nye potentielle samarbejder, som kan føre til forbedret olie- og gasproduktion. Kontakt Programme Director, Malene Rod Vest, hvis du er interesseret i at samarbejde med os.

Du kan få et overblik over igangværende forskningsprojekter her.

Kontakt

Malene Rod Vest
Programme Director and deputy Centre Director
Center for Olie og Gas - DTU
93 51 06 99