About us

Sammen om forbedret olie- og gasproduktion

Netværk er en central del af DHRTC’s DNA. Vi er født som en netværksorganisation med 5 partneruniversiteter, og hver dag samarbejder vi med eksterne partnere fra industrien og den globale forskningsverden. På den måde har vi oparbejdet en unik vidensbase, der hele tiden udvikler sig og søger nye veje for at løse de udfordringer, vi står overfor. 

Vi ser på vores netværk som et neuralt netværk. Det er ikke antallet af aktører, der er afgørende, men i højere grad forbindelserne på tværs mellem de forskellige aktører, der skaber værdi. Derfor prioriterer vi at skabe et rum, hvor den rette kombination af virksomheder, operatører og forskere med forskellige ekspertiser mødes og udvikler løsninger i fællesskab. Vi gentænker udviklingsprocesserne og tilpasser vores tilgang til netop det delområde af olie- og gasproduktionen, vi arbejder med i det pågældende projekt. 

Åben Innovation 

Vores grundlæggende tilgang til samarbejde følger open innovation-filosofien. Vi mener, at den bedste forskning opstår i en åben proces, hvor mange forskellige parter har mulighed for at bidrage. Mange af vores projekters udgangspunkt er de udfordringer, TotalEnergies oplever som operatør i de danske felter i Nordsøen, men når problemet er beskrevet, er der rig mulighed for at bidrage til løsningen. Vi inddrager de partnere, vi har brug for, uanset om det er udenlandske forskere eller kommercielle partnere, der kan levere materiale til en prototype. Der er mange veje ind i processen og åbninger langs hele projektets tidslinje, og vi er konstant på udkig efter innovative input.