Ideation Workshops

Fuld blus under de radikale ideer

torsdag 07 mar 19
|

I hele Danmark myldrer det frem med radikale ideer blandt forskere, som har forslag til hvordan forskellige udfordringer kan løses eller håndteres bedre end de gør i dag i olie- og gasbranchen. Har du lyst til at teste dine ideer af, så er du stadig velkommen til at gå i dialog med teamet bag Radical Innovation Sprint.

Test af radikale ideer er et sprint mod afklaring af om en hypotese holder vand. Det er samtidig en af grundene til at Radical Innovation Sprint (RIS) igen i år tiltrækker mange forskere på tværs af discipliner og institutioner over hele landet.

Det er tredje gang at Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) tilbyder forskere og opfindsomme hoveder fra ind- og udland at deltage i et radikalt sprint, hvor de har mulighed for at få funding til at afprøve deres vilde ideer. Det er der nye forskere, som gerne vil, men også mange deltagere fra tidligere sprintrunder, som har lyst til at være med igen.

”Vi har fuld gang i dialogerne og er allerede nu i dialog med 50 forskere, som hver især har unikke ideer til løsninger på udfordringer, der relaterer sig til olie- og gasbranchen. Det er glædeligt, at der stadig er mange radikale ideer,” fortæller Karen Guldbæk Schmidt, Advisor hos DHRTC, og understreger:

”Der er stadig god tid til deadline for ansøgning d. 1. maj. Derfor holder vi stadigvæk workshops og vil hellere end gerne mødes med folk til 1 til 1 møder. Vi byder alle velkomne.”

Teamet bag RIS oplever, at der allerede nu tegner sig et billede af dettes års ideer og det, der samler dem, er en stor appetit på samarbejde på tværs af discipliner.

Læs mere om Radical Innovation Sprint 2019.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
https://www.oilgas.dtu.dk/presse/nyhedsbase/nyhed?id=d9d3eac9-741a-4cbf-a9ae-410f60a164af&utm_device=web&utm_source=RelatedNews&utm_campaign=1-Tandemsolceller-skal-vaere-effektive-og-baeredygtige
24 AUGUST 2019