DHRTC

DHRTC byder velkommen til to nye medlemmer af Styrekomiteen

tirsdag 12 feb 19

DHRTC byder velkommen til to nye medlemmer af Styrekomiteen. Udvidelsen af komiteen er en styrkelse af samarbejdet på tværs af alle interessenter.

I 2019 går Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) ind i sit femte leveår, som et stort netværk bestående af mere end 250 forskere og industrieksperter, der samarbejder på tværs af institutioner og fagdiscipliner med at øge indvindingen af olie og gas fra Nordsøen.

Nu styrkes ledelsen af samarbejdet yderligere med to nye medlemmer af DHRTCs Styrekomité, Yves Guénard, Head of Technological Innovations hos Total og institutdirektør for DTU Mekanik professor Hans Nørgaard Hansen.

Hans Nørgaard Hansen                     Yves
Hans Nørgaard Hansen                  Yves Guénard

Styrekomitéen udgøres i øvrigt af Henrik Tirsgaard, Reservoir Manager hos Total, Rasmus Larsen, Prorektor ved DTU og Patrick Gilly, Managing Director hos Total.

24 SEPTEMBER 2019