Internationale olieproducenter lærer fra studerende

torsdag 16 maj 19

Den internationale sammenslutning af olie- og gasproducenter, IOGP, besøgte DHRTC for at lære, hvordan centret forsker i at indvinde olie på en mere sikker og bæredygtig måde. Samtidig mødte deltagerne et universitet, som har innovation højt på dagsordenen.

Smil og latter markerede afslutningen på besøget, da mere end 50 medlemmer af International Association of Oil and Gas Producers (IOGP) forlod Danish Hydrocarbon Research and Technology Center. De var netop blevet inspireret til at studere igen efter at have besøgt DTU Skylab, hvor eleverne viste, hvordan innovation indgår i hverdagen, når du studerer.

Forskningen inden for olie og gas skal også være nyskabende for at sikre, at indvindingen sker på den mest innovative måde. IOGP-medlemmerne kom fra hele verden til DHRTC for at lære mere om den forskning, der udføres inden for f.eks. digitalisering, vedligeholdelse, asset integrity management samt carbon capture storage (CCS) og endda hvordan man laver radikal innovation på tværs af forskningsområder.

En af de besøgende, Gordon Ballard, IOGPs administrerende direktør, udtalte: "Besøget på DHRTC var et højdepunkt i IOGPs tid i København. Der er betydelige olie- og gasressourcer tilbage i Nordsøen. Udvikling af teknologierne for at låse dem op på en sikker, bæredygtig og økonomisk måde er nøglen, og det var inspirerende at se den nye generation tage denne udfordring op med lidenskab."

Gordon Ballard, IOGP.

15 SEPTEMBER 2019