To nye ledere tilføjer årtiers erfaring og ambitioner til DHRTC

torsdag 14 mar 19
|

Den 1. april bliver ledelsesteamet i Danish Hydrocarbon Research and Technology Center (DHRTC) udvidet med to nye medlemmer. Sammen styrker de teamet med solid industrierfaring og viden om teknologioverførsel.

Malene Rod Vest er ny programme director og vicedirektør, mens Anders Krag bliver ny commercial director. De begynder begge deres nye job den 1. april.

Malene Rod Vest er kemiingeniør af uddannelse og bringer mere end 20 års erfaring med sig fra olieindustrien, hvor hun har arbejdet for Maersk Oil, Shell og senest for Total som led i integrationsledelsen. Malene er en erfaren brancheleder, der har været involveret i mange olie- og gasprojekter fra ide til produktionsfase, i Danmark og internationalt. Som programme director får Malene ansvaret for udvikling og levering af DHRTCs forskningsportefølje.

Anders Krag har en baggrund inden for civil- og miljøteknik og medbringer cirka 15 års olieindustri-erfaring fra Schlumberger, Maersk Oil, Hess og senest Zacco, hvor han arbejdede som patentadvokat og IP-rådgiver. Desuden fungerede Anders som SPE formand for København for en periode. Som commercial director vil Anders lede og støtte teknologioverførsel, patentering og IPR-processer samt forretningsudvikling. 

"I DHRTC er det vores filosofi, at innovation bedst finder sted, når højt motiverede folk fra den akademiske verden og industrien samarbejder om fælles udfordringer og potentialer. Med Malene og Anders ombord styrker DHRTC sin kapacitet og evne til at løfte resultaterne fra fremragende forskning til brugbare teknologikoncepter,” siger Morten Jeppesen, centre director.

Malene Rod    Anders Krag
                   Malene Rod Vest                          Anders Krag                       

 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
https://www.oilgas.dtu.dk/presse/nyhedsbase/nyhed?id=28F0E10C-7096-4C32-B7E0-155DB216A309&utm_device=web&utm_source=RelatedNews&utm_campaign=Claus-Myllerup-bliver-Chief-Technology-Officer-hos-Eldor-Technology
24 SEPTEMBER 2019