Anders Dahlin

DHRTC støtter Geological Student Symposium 2018 i Aarhus

mandag 20 nov 17
|

Geological Student Symposium 2018 er en begivenhed med fokus på opbygning af netværk blandt geologistuderende. Det passer sammen med Danish Hydrocarbon Research and Technology Centers (DHRTC) måde at tænke samarbejde. Derfor har symposiet modtaget en økonomisk støtte for at styrke fællesskabet på tværs mellem Aarhus Universitet og DHRTC.

Det forventes at omkring 250 studerende fra hele Skandinavien og Tyskland møder op for at netværke på det næste Geological Student Symposium. For geologistuderende er begivenheden en god mulighed for at møde fremtidens arbejdsgivere og lære om nye akademisk og faglig områder i løbet af de tre dage, hvor de studerende er samlet i Aarhus.

Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) støtter symposiet med 50.000 kr.

“Vi ønsker at støtte dette symposium, da vi ser at det vil styrke samarbejdet mellem DHRTC og Aarhus Universitet. Derudover tror jeg, at det vil bidrage til optage flere studerede til olie- og gasområdet ved at tiltrække geologistuderende ikke kun fra Aarhus Universitet men også fra resten af Danmark, Skandinavien og Tyskland,” siger Gülnur Dogan, DHRTC Local Focal Point på Aarhus Universitet.

”Vi er meget glade for støtten fra DHRTC. Vi ser centret som en stor spiller inden for olie og gas i Danmark, og vi er meget glade for at kunne interagere mere med DHRTC forskerne,” tilføjer Anders Dahlin, masterstuderende på Institut for Geoscience på Aarhus Universitet.

Læs mere om symposiet.

 

Foto: Jesper Arvedlund Hollensen 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.