Technology Conference 2018

Den tredje DHRTC Technology Conference er officielt begyndt

mandag 12 nov 18
|

Mandag d. 12. november lød startskuddet til dette års teknologi konference. Over 270 deltagere fra både den akademiske verden og industrien fandt vej til Crowne Plaza Copenhagen Towers, hvor dette års konference afholdes. Rasmus Larsen, forstander på DTU og Trine Sannem Mønsted, afdelingschef for Danish Energy Agency, bød deltagerne velkommen til konferencen.

I deres åbningstaler adresserede både Rasmus Larsen og Trine Sannem Mønsted, hvordan olie og gas sektoren kan fortsætte med at udvinde olie og gas på den mest effektive og bæredygtige måde. Fungerende direktør i DHRTC, Morten Jeppesen gjorde det ligeledes klart i sin velkomsttale, at dette er DHRTC’s primære mission – en mission, der kræver at både industri og den akademiske verden samarbejder for at finde de mest optimale løsninger.

Rasmus Larsen pointerede i sin tale, at olie og gas er en integreret del af Danmarks grønne overgang – og for at denne overgang kan blive en realitet er der behov for nye og forbedrede teknologiske løsninger. Målet med teknologi konferencen er netop at inspirere til debat og løsninger på dette emne.

Programmet for de to dage er fyldt godt op. Der er både tekniske præsentationer af forskningsprogrammer, en Challenge Café, hvor deltagere kan debattere 12 forskellige emner og inspirerende præsentationer fra repræsentanter fra Total og Eldor Technology. Desuden er der en konkurrence om bedste poster, hvor over hundrede posters deltager.

Følg vores Instagram for billeder fra konferencen.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
https://www.oilgas.dtu.dk/presse/nyhedsbase/2018/11/den-tredje-dhrtc-technology-conference-er-officielt-begyndt?id=b9c31c78-73a6-425c-85d5-81ee0c911898
24 SEPTEMBER 2019