Dine idéer

Her kan du læse lidt om de tre kilder som ideer typisk udspringer fra og hvordan vi hos Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre griber dine ideer.

På DHRTC er vi altid åbne for idéer, som kan bidrage til nye, værdiskabende løsninger i den danske del af Nordsøen. Din idé kan falde indenfor de eksisterende arbejdsprogrammer, eller den kan sigte imod en helt ny model.

Idéer kan udspringe fra tre kilder (Se figuren nedenfor):

  • Strategiske: Idéer målrettet kendte og allerede beskrevne problemstillinger. Vi efterspørger ideer særligt med fokus på et bestemt område.

  • Fremspirende: Uopfordrede idéer til en ny tilgang til kendte eller ukendte problemstillinger. Anvendelse af ny eller eksisterende teknologi, som muligvis ikke tidligere er anvendt inden for olie og gas. Disse ideer har typisk et stort potentiale men høj usikkerhed og risiko.

  • Projektdrevne: Disse idéer stammer typisk fra resultater og erfaringer fra allerede igangværende projekter. Idéerne opstår, når teknologiske udfordringer eller nye tværfaglige muligheder identificeres.

Klik på billedet for at se i større format

Processen

I boksen til højre findes en idéformular, som du kan anvende, hvis du ønsker at sende os din idé. Send den udfyldte formular til DHRTC-Ideation.

Porteføljemøder afholdes kvartalsvist i marts, juni, september og december.

For at din idé bliver behandlet bedst muligt, hører du fra os i optakten til det næstkommende møde, men du er selvfølgelig velkommen til løbende at sende os idéer. Alle idéer behandles selvfølgelig fortroligt, dog vil titlen på dit forslag være synlig.

Kontakt

Malene Rod Vest
Programme Director and deputy Centre Director
Center for Olie og Gas - DTU
93 51 06 99