Radical Innovation Sprint

Radical Innovation Sprint 2019 har nået ansøgningsfristen og modtager ikke længere ansøgninger. Teamet bag sprinten glæder sig til at gennemgå de indsendte idéer. 

Har du en vild idé, som skal have efterprøvet sit potentiale? Slip din kreativitet løs med DHRTCs Radical Innovation Sprint og find ud af, hvor det kan føre hen. Tilsammen kan din idé og vores viden føre til ny forskning og resultater i olie og gas industrien.

På Center for Olie og Gas - DTU ønsker vi at undersøge alle idéer, der potentielt kan forbedre produktionen af olie og gas i den danske Nordsø - uanset hvor vilde eller skøre idéerne måske kan lyde. 

DHRTCs Radical Innovation Sprint tilbyder finansiering til personer, som har radikale idéer, der har potentiale til at ændre olie- og gasindustrien. I løbet af de sidste to år er 25% af de tilmeldte idéer blevet finansieret. 

Som ansøger kan du både være velkendt med olie- og gasindustrien eller du kan være helt ny. Det kan også være du arbejder inden for et område, som traditionelt set ligger langt fra olie- og gasindustrien. Ligemeget hvad, vil vi gerne samarbejde med dig for at kombinere ideer og viden på tværs af fagområder og erfaring.

En ekstern komité evaluerer anonymt de indsendte radikale idéer, og kommer med anbefalinger til, hvilke der skal finansieres. Komitéen består af forskere, folk fra olie- og gasindustrien, naboindustrier og folk med et innovativt mindset. 

Ideation Workshops 

Tteamet bag Radical Innovation tager på roadtrips rundt til de forskellige partnerinstitutioner, for at hjælpe med at udvikle din idé. Vi er åbne for at samarbejde med alle og tilbyder støtte gennem processen.

 

Tidligere workshops

Dato

Lokation

5/2  Københavns Universitet og GEUS, på Københavns Universitet
11/2 Aalborg Universitet, Aalborg Campus. Møder afholdt på forskellige steder på campus
21/2 Radical Innovation Sprint Open Session på DHRTC, Bygning 375, DTU
25/2 Aalborg Universitet, Esbjerg Campus 
26/2 Aarhus Universitet
28/2 Københavns Universitet, BioCentre mødelokale 1-0-19 
5/3   Københavns Universitet, HCØ mødelokale C103
21/3  RIS Open workshop på DHRTC, Bygning 375, DTU

 

Mangler du information om noget? Find alle essentielle informationer og hold dig opdateret på denne side

 

Få ført din radikale idé videre – prøv Radical Innovation Sprint

https://www.oilgas.dtu.dk/ideer/radikal-innovation
15 SEPTEMBER 2019