Vi griber dine ideer

Her kan du læse lidt om de tre kilder som ideer typisk udspringer fra og hvordan vi hos Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) griber dine ideer.

Hos Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) er vores mål at identificere, udvikle og modne teknologi der muliggør en øget indvinding af olie og gas fra Nordsøen.

Derfor er vi altid åbne for ideer, som kan bidrage til nye, værdiskabende løsninger i den danske del af Nordsøen. Din idé kan falde indenfor de eksisterende arbejdsprogrammer, eller den kan sigte hen imod en helt ny model.

Ideer kan udspringe fra tre kilder (Se også figuren nedenfor):

• Strategi drevet: Ideer målrettet kendte og allerede beskrevne problemstillinger. Vi efterspørger ideer særligt med fokus på et bestemt område.

 Fremspirende: Uopfordrede ideer til en ny tilgang til kendte eller ukendte problemstillinger. Anvendelse af ny eller eksisterende teknologi, som muligvis ikke tidligere er anvendt inden for olie og gas. Disse ideer har typisk et stort potentiale men høj usikkerhed og risiko.

Project Drevet: Disse ideer stammer typisk fra resultater og erfaringer fra allerede igangværende projekter. Ideerne opstår, når teknologiske udfordringer eller nye tværfaglige muligheder identificeres.

Klik på billedet for at se i større format

Processen
Under ”Ideer” finder du en template som du kan anvende hvis du ønsker at sende os din idé.

Porteføljemøder afholdes kvartalsvist i marts, juni, september og december i henhold til gældende processer. 

For, at din idé bliver behandlet bedst muligt, hører du fra os i optakten til det næstkommende møde, men du er selvfølgelig velkommen til løbende at sende os ideer.
Alle ideer behandles selvfølgelig fortroligt, dog vil titlen på dit forslag være synlig.

https://www.oilgas.dtu.dk/ideer/din-ide
15 SEPTEMBER 2019