Gorm platform

Projektforslag til feasibility-studier inden for nedlukning af olie- og gasfelter

torsdag 02 apr 20

Charlotte Nørgaard Larsen
Programme Manager
Center for Olie og Gas - DTU
93 51 15 36
I 2020 starter DHRTC et nyt forskningsprogram med fokus på nedlukning af olie- og gasfelter.

Programmet skal være med til at sikre en miljømæssig og økonomisk forsvarlig nedlukning af danske produktionsfaciliteter i Nordsøen, efterhånden som de inden for de kommende årtier når deres maksimale levetid.

Her og nu er der åbnet for forslag til feasibility-studier inden for en begrænset del af programmet nemlig ’Alternativ brug af Offshore Infrastruktur og Reservoirer efter ophør af Olie og Gas Produktion’. Der vil senere blive åbnet for projektforslag til resten af programmet.

Find mere information her.

Åben for projektforslag

DHRTC er interesserede i at modtage projektforslag til feasibility-studier omkring ’Alternativ brug af Offshore Infrastruktur og Reservoirer efter ophør af Olie og Gas Produktion’.

Ansøgningsfrist:      Mandag 27. april 2020
Projektvarighed:      3-4 måneder