Radical Innovation Sprint 2020

Deadline for at indsende idéer til årets Radical Innovation Sprint er nu nået, og Radical Innovation Teamet er i fuld gang med at gennemlæse de indsendte idéer. 

VIGTIG INFORMATION

Pr. 9. marts er alle resterende sessioner og workshops blevet aflyst som en sikkerhedsforanstaltning for COVID-19. Men VI ER HER STADIG FOR AT STØTTE OG VEJLEDE DIG. I den nuværende situation opfordrer vi alle til at række ud til Radical Innovation Teamet for individuelle (Skype/telefonopkald) diskussioner om dine idéer eller dit ekspertiseområde. Du kan finde kontaktinformation her.

 

 

På DHRTC ønsker vi at udforske alle idéer, der potentielt kan forbedre produktionen af olie og gas i den danske del af Nordsøen - uanset hvor vilde eller udfordrende, de måtte være. 

 

DHRTC's Radical Innovation Sprint tilbyder finansiering til personer, der har en radikal idé, der har potentialet til at ændre olie og gas industrien. Gennem de sidste tre år har 25 % af de indsendte idéer modtaget finansiering. Alle kan ansøge i Radical Innovation Sprint 2020. Vi tilbyder dig at deltage i en af vores sessioner og workshops i februar, marts og april, men det er IKKE et krav for at kunne ansøge.

 

Ansøgere kan være nye i olie- og gasbranchen eller måske endda arbejde inden for en helt anden disciplin, der ikke umiddelbart er relateret til olie og gas. Det kan også være du allerede har kendskab til branchen. Uanset hvad ønsker vi at kombinere din idé med vores viden. 

 

En ekstern komité evaluerer de indsendte idéer anonymt og fremsætter herefter forslag til, hvilke der skal finansieres. Komitéen består af forskere, personer fra olie- og gasindustrien, naboindustrier samt personer med et innovativt mindset

 

Nyttig viden

  • Forskningssprinten SKAL finde sted mellem 1. september og 30. november 2020
  • Din ide skal have anvendelsespotentiale i den danske del af Nordsøen
  • Specialister fra DHRTC kan hjælpe dig med at modne din ide før ansøgningsfristen
  • Du behøver IKKE at være ansat ved en af DHRTC's partnerinstitutioner for at kunne ansøge
  • Du ansøger ved at udfylde denne ansøgningsformular og indsender til denne e-mail.
  • Du kan ansøge uden forudgående dialog med DHRTC
  • Ansøgningerne vil blive evalueret i anonym form af en komite, der kun kendes af Radical Innovation teamet

 

Hør mere ved vores sessioner og workshops. 

 

Idégenererende workshops i løbet af foråret 2020

Radical Innovation teamet afsluttede halvdelen af deres roadtrip på tværs af partnerskabet før COVID-19 ændrede vores daglige (arbejds)liv. Hvis du gik ikke nåede at deltage til en session eller workshop, så tøv ikke med at kontakte teamet. Vi er åbne for at samarbejde med alle og støtte dig gennem hele processen. Dette betyder, at uanset hvor du befinder dig eller af hvem du er ansat, så er du velkommen til at kontakte Radical Innovation teamet eller din lokale LFP

 

Radical Innovation Sprint process
Klik på billedet for fuld størrelse.