Radical Innovation Sprint 2019

Radical Innovation Sprint

Har du en vild idé, som skal have efterprøvet sit potentiale? Slip din kreativitet løs med DHRTCs Radical Innovation Sprint og find ud af, hvor det kan føre hen. Tilsammen kan din idé og vores viden føre til ny forskning og resultater i olie og gas industrien. Ansøgningsfrist d. 1. maj 2019. 

På Center for Olie og Gas - DTU ønsker vi at undersøge alle idéer, der potentielt kan forbedre produktionen af olie og gas i den danske Nordsø - uanset hvor vilde eller skøre idéerne måske kan lyde. 

DHRTCs Radical Innovation Sprint tilbyder finansiering til personer, som har radikale idéer, der har potentiale til at ændre olie- og gasindustrien. I løbet af de sidste to år er 25% af de tilmeldte idéer blevet finansieret. 

Som ansøger kan du både være velkendt med olie- og gasindustrien eller du kan være helt ny. Det kan også være du arbejder inden for et område, som traditionelt set ligger langt fra olie- og gasindustrien. Ligemeget hvad, vil vi gerne samarbejde med dig for at kombinere ideer og viden på tværs af fagområder og erfaring.

En ekstern komité evaluerer anonymt de indsendte radikale idéer, og kommer med anbefalinger til, hvilke der skal finansieres. Komitéen består af forskere, folk fra olie- og gasindustrien, naboindustrier og folk med et innovativt mindset. 

Ideation Workshops 

Kom og mød teamet bag Radical Innovation og få hjælp til at udvikle din idé, når vi kommer rundt til de forskellige partnerinstitutioner. Vi er åbne for at samarbejde med alle og tilbyder støtte gennem processen. Vi kommer gerne, hvis du holder et møde - find kontaktinformation her

Flere datoer annonceres i februar og marts. Du kan holde dig opdateret via email-alarmer ved at tilmelde dig på mail, eller tag kontakt til din lokale kontaktperson.  

5/2 2019: GEUS and University of Copenhagen, at KU 


11/2 2019: Aalborg Universitet, Aalborg Campus. Der afholdes møder forskellige steder på campus, kontakt Marco Maschietti, Aalborg Universitet for flere informationer

21/2 2019: RIS Open Session at DHRTC, Building 375, DTU

25/2 2019: Aalborg Universitet, Esbjerg Campus, kontakt Marco Maschietti, Aalborg Universitet, for flere informationer

26/2 2019: Aarhus Universitet, kontakt Gülnur Dogan, Aarhus Universitet, for flere informationer

28/2 2019: University of Copenhagen, BioCentre in meeting room 1-0-19, from 11 to 15 o'clock

5/3 2019: University of Copenhagen, HCØ meeting room C103, from 14 to 17 o'clock

 

Alle kan ansøge

Ansøgningsfrist d. 1. maj 2019. Mød os på de forskellige lokationer for mere information om, hvordan du ansøger. 

Mangler du information om noget? Find alle essentielle informationer og hold dig opdateret på denne side

Ansøgningsskema findes her i WORD og PDF

 

Få ført din radikale idé videre – prøv Radical Innovation Sprint