Networking at Young Researcher's Day

Ph.d.-projekter på DHRTC

Talentudvikling er en kerneaktivitet hos DHRTC. Vi finder og former de dygtigste forskerspirer, der brænder for at præge fremtidens energisektor. Som ph.d.-studerende hos DHRTC får man mulighed for at være med til at løse konkrete problemer i den danske del af Nordsøen i tæt samarbejde med industrien. Man kan med andre ord se ens forskning blive til virkelige løsninger, der skaber værdi i felten.
Omkring en tredjedel af vores forskning på DHRTC udføres af ph.d.-studerende. Forskertalenterne skaber således en vital del af vores vidensproduktion, og vi er stolte af den udvikling, de skaber hos DHRTC. 

Netværk i netværket

Som ph.d.-studerende hos DHRTC får man for det første adgang til det store DHRTC-netværk, hvor man vil få kontaktflader med nogle af de dygtigste forskere og industripartnere fra hele verden. Alle DHRTC’s partnerinstitutioner har specifikke ekspertiseområder, og derfor finansierer vi ph.d.-projekter på tværs af hele netværksorganisationen. Foruden forskerne, vil den ph.d.-studerende få kontakt med industripartnere, der hver dag står overfor den udfordring, ph.d.-projektet forsøger at finde en løsning på. Hos DHRTC er vi eksperter i at få dette samarbejde til at lykkes, så ph.d.-projektet ikke ender i skuffen. 

Man bliver dog også en del af nogle mindre netværk indenfor det forskningsprogram, man er tilknyttet, og sidst men ikke mindst vil man indgå i et netværk af ca. 60 ph.d.-studerende på DHRTC. Ph.d.-projektet bliver således ikke en isoleret oplevelse, men snarere en øvelse i at navigere i krydsfeltet mellem et hav af fagligheder, præcis som man gør det i industrien. 

Ph.d.-stillinger slås løbende op under ledige stillinger

Prøv kræfter med forskningen i forbedret olieudvinding

Der findes en række forskellige muligheder for at få et indblik i DHRTC’s forskning. F.eks. afholder vi hvert år en sommerskole, hvor studerende bliver introduceret til, hvordan DHRTC forbedrer produktionen af olie og gas i den danske del af Nordsøen.

Du kan læse mere om vores Summer School her.

Afsluttede ph.d.-projekter

Læs om de forskellige ph.d.'er fra DHRTC her.

Maiya
Tidligere ph.d.-studerende, Maiya Medetbekova fortæller om, hvordan det er at være ph.d.-studerende ved DHRTC.
Partnership logos
Udforsk de afsluttede ph.d.-projekter her.