Bruna Nabuco

Mød forsker Bruna Silva Nabuco

torsdag 09 mar 17
|
Bruna Silva Nabuco er en af de mange dygtige forskere, der arbejder hos Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC). Bruna arbejder på en ny teknik til at estimere metaltræthed og korrosionsskader på offshore konstruktioner, som kan lede til værdifulde løsninger i Nordsøen.

Bruna Silva Nabuco har en baggrund som Naval Architect og er i gang med at læse sin PhD på DTU. Hendes projekt sigter mod at finde en ny teknik til estimering af metaltræthed og korrosionsskader på offshore konstruktioner. Et projekt der sigter mod at skabe markante besparelser i forbindelse med planlægningen af inspektioner af platformene i Nordsøen.

Ved brug af Operational Modal Analysis (OMA) og accelerationsmålinger fra nogle enkelte steder på offshore platformens topside kan den faktiske belastning, der forefindes på ethvert af strukturens dele estimeres. Samtidig, skal der under målingsperioden udvikles en model, der viser sammenhængen mellem de miljømæssige påvirkninger og den egentlige skade, der har fundet sted. Denne model skal i sidste ende kunne bruges til at forklare og forudse tidligere og fremtidige skader på strukturerne. Samtidig antages det at resultatet vil være færre metaltrætheds- og korrosionsskader.

Læs mere om projektet i interviewet med Bruna her.
(Interviewet er på engelsk)


Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.oilgas.dtu.dk/presse/nyhedsbase/nyhed?id=ebc19ea9-b589-48a8-af63-694113c98991&utm_device=web&utm_source=RelatedNews&utm_campaign=Tema-1-Et-billede-siger-mere-end-tusind-ord
23 APRIL 2019