Technology Conference 2017

Postere fyrer op for konference debatten

tirsdag 21 nov 17
|
73 postere og forskere præsenterede deres ideer til hvordan vi kan øge olie og gas indvindingen og satte gang i debatten ved dette års DHRTC Teknologi Konference. Især 7 postere løb med opmærksomheden og blev udvalgt til konferencens bedste postere.

Forskere fra hele Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) partnerskabet inviterede ved dette års DHRTC Teknologi Konference, konferencedeltagerne til debat og diskussion ved årets poster session den 14. november. Mere end 73 forskere viste deres arbejde frem og var klar til at dele deres indsigter med kollegaer fra den akademiske verden og industrien.

Udover muligheden for at diskuterer med kollegaer fra den akademiske verden og industrien havde de fleste af posterne også chancen for at blive kåret som en af aftenens bedste postere. Hele 7 postere modtog stemmer nok til at modtage denne anerkendelse.
Vinderne var:

  • Teeratorn Kedeethum, DHRTC: The Effect of Reservoir Pressure Depletion on Well Productivity in Fractured Reservoirs
  • Aslaug Glad, DHRTC: Cementation features in fractured chalk: A petrographic study based on optical mecroscopy, the Kraka Field (Danish North Sea)
  • Hadise Baghoee, DHRTC: Modelling of Modified Salinity Water Flooding: A Comparison between the Mechanistic and Empirical Models
  • Søren Dollerup Nielsen, AAU: Self-Healing Cement
  • Lasse Prins, AU: The 3D Geotechnical Model – Incorporating geology and engineering geophysics
  • Ying Qu, AAU: Smart-Spider: Autonomous self-driven robot for cost-effective in-line inspection of subsea pipeline integrity
  • Dennis Hansen and Mads Bram, AAU: Efficiency Investigation of an Offshore Deoiling Hydrocyclone using Real-Time Fluorescence and Microscopy-Based

“ Jeg havde chancen for at have detaljerede diskussioner med professionelle fra både den akademiske verden og industrien i et dynamisk miljø, som bød på god feedback fra mine kollegaer. Jeg synes, at det er virkelig positivt, at mange unge forskere deltog i poster sessionen og viste den forskning frem som de laver hos DHRTC, for at udvikle løsninger på udfordringerne, som olieindustrien har i den danske del af Nordsøen,” sagde en af vinderne af bedste poster Hadise Baghooee, og tilføjede:

"Jeg er meget taknemmelig for anerkendelsen, da det beviser at min forskning er attraktiv og meningsfuld. Det motiverer mig til at forsætte med at dele den forskning vi laver her hos DHRTC."

Alle områder af DHRTCs forskning var repræsenteret og inkluderede blandt andet de nuværende 6 forksningsprogrammer, sprint projekter og andet relevant forskning fra de forskellige partner institutioner.

Læs mere om posterne i poster abstractsne lige her.

Du kan også finde hele programmet fra konference og abstractsne fra præsentationerne lige her.

Billede: Brian Nonbo


EOR/IOR
Læs mere om den forskninger der foregår i DHRTC partnerskabet.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.