DHRTC Technology Conference

50+ ideer til forskningsprojekter modtaget

torsdag 14 dec 17
|
Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) har modtaget mere end 50 ideer til forskningsprojekter da årets sidste deadline for indlevering af ideer lukkede fredag d. 1. december.

To gange årligt har Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) deadline for modtagelse af ideer til forskningsprojekter. Den 1. december var årets sidste deadline for at sende sin idé og DHRTC har modtaget mere end 50 forslag.

"Den forsatte interesse i at arbejde mod det fælles mål om at demonstrere en øget indvinding af olie og gas fra Nordsøen er det, der driver DHRTC fremad."
Morten Jeppesen, Programme Director, DHRTC

En fremragende og blandet flok af ansøgere har sendt deres forslag ind. Forskere fra alle DHRTC partnerinstitutionerne: Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Københavns Universitet, GEUS og DTU, står bag de fleste af projektforslagene. Også ansøgere fra Canada og Stor Britannien har indgivet bud på nye forskningsprojekter.

”Det er meget motiverende at modtage alle disse ideer til forskningsprojekter fra forskere i både DHRTC partnerskabet og udenfor. Det beviser virkelig det momentum vi har fået bygget op i partnerskabet og ud over dettes grænser,” fortæller Project Manager ved DHRTC Jesper Holst.

Programme Director ved DHRTC, Morten Jeppesen tilføjer: ”Den forsatte interesse i at arbejde mod det fælles mål om at demonstrere en øget indvinding af olie og gas fra Nordsøen er det, der driver DHRTC fremad.”

De mange forslag vil blive evalueret af DHRTC over de næste par måneder, og alle ansøgere vil modtage svar i løbet af 1 kvartal 2018.

Modtag nyheder fra DHRTC direkte i din mailboks. Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.

Billede: Brian Nonbo


DHRTC Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få nyheder fra DHRTC direkte i din inbox.

DHRTC Newsletter

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.oilgas.dtu.dk/presse/nyhedsbase/nyhed?id=E2F926C5-6919-4180-B48E-6FBAB0F0C21D&utm_device=web&utm_source=RelatedNews&utm_campaign=DHRTC-stoetter-Geological-Student-Symposium-2018-i-Aarhus
23 APRIL 2019