Total

DHRTC byder Total velkommen efter erhvervelse af Mærsk Olie & Gas

fredag 23 mar 18
|
Total har officielt overtaget Mærsk Olie & Gas. Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre byder Total velkommen i partnerskabet og ser frem til samarbejdet.

Otte måneder efter salgsaftalen mellem Mærsk Olie & Gas og Total blev indgået er overtagelsen gennemført og Mærsk Olie og Gas er nu officiel Total. Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) agerer inden for rammerne af en kontrakt indgået af Danish Underground Consortium (DUC) og den danske stat, derfor vil det ikke forandre DHRTCs overordnede formål.

“Vores tætte samarbejde fortsætter uforandret under Totals operatørskab. På længere sigt håber vi, at det gode samarbejde, vi har med DUC, kan videreudvikles og nye muligheder opstå,” siger Bo Cerup-Simonsen, direktør for DHRTC.

I partnerskabet opererer DHRTC seks forskningsprogrammer, som alle har det mål, at vise hvordan det er muligt at øge indvindingen af olie og gas fra den danske del af Nordsøen.  Samarbejde med forskellige dele af industrien er en vigtig del af arbejdet med at bringe forskningen succesfuldt frem til anvendelse.

“Samarbejde omkring udveksling af data, ideer og koncepter er fortsat et yderst vigtigt element, og vi ser frem til at fortsætte med et tæt samarbejde med DUC,” konkluderer Bo Cerup-Simonsen.

 

 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.