Salinity

Program annonceret for workshoppen om Modified Salinity Water Flooding

mandag 05 feb 18
En unik række talere fra hele verden samles på DHRTC’s workshop om Modified Salinity Water Flooding. De vil give et indblik i den nyeste udvikling på området.

Siden de første eksperimentelle observationer af den øgede olieindvinding ved brug af den såkaldte Low Salinity Water-Flooding har mange forskere forsøgt at forstå de underliggende mekanismer og de krævede betingelser for en vellykket gennemførelse af denne olieindvindingsmetode med fokus på lavere omkostninger.

”Advanced Water Flooding er et af de vigtigste forskningsområder for DHRTC. På workshoppen vil ca. ti kendte talere med mange års erfaring inden for forskellige aspekter af Modified Salinity Water Flooding fortælle om deres nyeste forskningsresultater,” siger Ali A. Eftekhari, postdoc ved DHRTC og ansvarlig for workshoppen.

Talerne er Matthew Jackson (Imperial College London),Aksel Hiorth (IRIS/Stavanger Universitet), Hassan Mahani (Shell), Reidar Inge Korsnes og Mona Wetrhus Minde (Stavanger Universitet), Maxim Yutkin(KAUST), Skule Strand og Tina Puntervold (Stavanger Universitet), Jules Reed (Lloyd's Register) og Mojdeh Delshad (University of Texas at Austin/Ultimate EOR Services).

”Workshoppen handler ikke kun om at lytte. Vi vil gerne opfordre forskerne til at fortælle om deres syn på fx identifikation og matematisk modellering af Modified Salinity Water Flooding-mekanismerne i lille og stor skala,” fortæller Ali A. Eftekhari.

Workshoppen afholdes den 15. juni umiddelbart efter den 80. EAGE Conference & Exhibition i København og er åben for alle interesserede. Læs mere om alle talerne og programmet.