Tala Maria Aabø

Mød forskerne på verdens største geologikonference EAGE

onsdag 04 apr 18
|

Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) deltager på den årlige EAGE (European Association of Geoscientists & Engineers) konference, der i år afholdes i København. Her kan du møde forskere fra DHRTC i messehallen og på en række faglige sessioner. En af forskerne fortæller her om EAGE.

Der kommer over 6.000 forskere og industrifolk fra hele verden, når verdens største geologikonference slår dørene op i København i juni måned. DHRTC byder også velkommen på en stand i messehallen, ligesom det er muligt at møde forskere og fagfolk fra centret under hele konferencen.

EAGE er en årlig tilbagevendende konference, som sidste år foregik i Paris. Her deltog PhD Tala Maria Aabø fra Københavns Universitet, hvor hun bl.a. holdt en præsentation om ”Correlation of Fractures from Core, Borehole Images and Seismic Data in a Chalk Reservoir in the Danish North Sea”. Tala vil også deltage årets EAGE konference og uddyber, at hun ”ser særligt frem til sessionen om ´Fractured characterization in chalk´, der relaterer sig direkte til min PhD og jeg håber også at høre interessante refleksioner fra industriledere og opdage hvordan nye teknologier kan udnyttes”.

For deltagere, der skal på EAGE for første gang anbefaler Tala at ”får et forspring ved at gennemlæse konferenceprogrammet før kick-off og bruger EAGE-appen, så du sikrer dig, at du er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, i den store mængde af interessante taler, postersessioner og paneldebatter.”

Er du interesseret i at vide mere om enten Tala Maria Aabø og  årets EAGE konference, så kan du læse mere her.

Registrer dig her til EAGE her.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.