Radical Innovation Sprint 2018

Tør du gå skridtet videre

torsdag 08 feb 18
|
Et radikalt Innovation Sprint kan føles som et frit fald, men DHRTC skal nok gribe dig. DHRTC opfordrer endnu engang alle til at indsende Radical Innovation Ideas med anvendelsesmuligheder i den danske del af Nordsøen. 

Så hvis du har en masse skøre og vilde ideer liggende i skuffen eller i baghovedet, er det nu, du skal finde dem frem – også dem, der ikke specifikt er rettet mod anvendelse i olie- og gasindustrien.  De bedste idéer er ofte dem, der ved første øjekast synes at have det mindste potentiale.

"Der er tre grupper af forskere, som vi håber at komme i kontakt med. Vi er overbeviste om, at der er mennesker med en viden, vi ikke vidste, vi havde behov for. Vi ved også, at der er mange forskere inden for det, vi betragter som de mere traditionelle olie- og gasdiscipliner, som aldrig har arbejdet med olie-og gasrelaterede udfordringer. Endelig er vi overbeviste om, at de forskere, vi allerede kender, har potentiale til at komme med nye banebrydende idéer," forklarer R&D Director Lars Simonsen.

Alle kan deltage i Radical Innovation Sprint.

Radikale idéer er normalt uslebne diamanter, og hvis du arbejder med dem på den rigtige måde, ender du måske med noget værdifuldt. Med radikale innovative idéer er risikoen stor og chancen for succes lille. Men hvis du bruger tid på at videreudvikle din idé, bliver du måske overrasket.

Radical Innovation-teamet hjælper dig gerne med at kortlægge anvendelsesmulighederne for din idé og vise dig nogle af branchens udfordringer. DHRTC Radical Innovation-teamet er større i år, og målet er at flytte grænserne yderligere og samtidig udbygge netværket og samarbejdet mellem partnerinstitutionerne og andre aktører.

Sidste års resultater giver øget støtte til dig i år
Sidste år modtog DHRTC radikale idéer fra 53 ansøgere. 13 af idéerne modtog finansiering, og forskningen blev gennemført i efteråret 2017. Tre idéer er der i øjeblikket ansøgt patent på.

"Det høje kreativitetsniveau og nytænkningen blandt deltagerne sidste år var imponerende. Det er vores erfaring, at hvis man kombinerer de mange vilde idéer med viden om olie og gas, kan det føre til interessante forslag, og vi håber at høre fra rigtig mange dygtige forskere inden for alle slags forskningsområder. Derfor lægger vi her i foråret en masse kræfter i idéudviklingsfasen," siger Kristine Wille Hilstrøm.

I de kommende uger er der mulighed for at mødes med Radical Innovation-teamet på tværs af partnerinstitutionerne, hvor man kan drøfte og få feedback på sine radikale idéer. Disse workshopper er åbne for alle.

Ansøgningsfristen er 1. maj 2018. Forskning i finansierede sprint-projekter finder sted fra 1. september til 30. november 2018.

Du finder planen for idéworkshopper, tilmeldingsformular, kontaktpersoner og meget mere her. 

 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.oilgas.dtu.dk/presse/nyhedsbase/nyhed?id=1A917948-C13D-4BD2-8E58-8F379115D9AF&utm_device=web&utm_source=RelatedNews&utm_campaign=DHRTC-stoetter-Geological-Student-Symposium-2018-i-Aarhus
23 APRIL 2019