Mød de unge forskere

torsdag 23 feb 17
|
Hos Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) arbejder mange dygtige unge forskere på at skabe værdifulde resultater i den danske del af Nordsøen. I denne måned er vores unge forsker i fokus Drude Hundevadt fra Risk Modelling gruppen.

Drude er i gang med sit PhD projekt: Accelerated probabilistic response modelling and analysis. Projektet fokuserer på metoder som kan anvendes til at beregne den strukturelle integritet for de eksisterende platforme i Nordsøen.

For at forlænge levetiden på de aldrende strukturer i Nordsøen er det af væsentlig interesse at undersøge, om der kan identificeres alternativer til traditionel modellering- og analyseordninger, som er effektive nok og tilstrækkelig præcise til at sikre deres praktiske relevans.

”Formålet med dette projekt er at videreudvikle på modellerne indenfor probalistisk respons af strukturer. Med udgangspunkt i klassiske metoder og moderne alternativer vil jeg undersøge mulighederne for at udvikle en praktisk anvendelig databehandlingsmodel.”

Læs interviewet med Drude her
(Interviewet er på engelsk)


Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.oilgas.dtu.dk/presse/nyhedsbase/nyhed?id=00e8de7a-cb32-4f7e-bc5f-9ee027294ee4&utm_device=web&utm_source=RelatedNews&utm_campaign=Tema-1-Et-billede-siger-mere-end-tusind-ord
23 APRIL 2019