Har du en Radikal Idé?

Har du ideer, der radikalt kan ændre hvordan olie og gas bliver produceret i den danske del af Nordsøen? Kunne du tænke dig at udforske din idé? Så er vores Radikale Innovation Sprint lige noget for dig.

Hvis din ide er nytænkende og har potentiale til gennemgribende at ændre olie- og gasindustrien i den danske del af Nordsøen, så bør du sende os en ansøgning. Uanset om din ide handler om en stor eller lille del af olie- og gasindustrien, så er vi interesseret i at høre fra dig.

Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) sponserer i dette efterår radikale ideer. Midlerne dækker en tre måneders periode (September-November 2017), hvor potentialet af de sponserede ideer kan forfølges. Hvis du har begrænset viden om olie- og gasindustrien, så hjælper vi dig gerne med sparring omkring din ide før ansøgningsfristen. 

I højre side finder du en FAQsamt ansøgningsskemaer, som du kan downloade, når du vil sende din idé. Du er altid velkommen til at kontakte Lene Hjelm Poulsen eller Kristine Wille Hilstrøm hos DHRTC for råd og vejledning.

Alle ansøgere modtager svar i slutningen af august 2017. Vi kontakter dig, hvis din ansøgning ligger inden for rammen af radikal innovation, men vi behøver yderligere information fra dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er senest d. 20. juni 2017 kl. 24.00.

Send din idé til vores email her.

Har du brug for sparring i løbet af weekenden, så kontakt Kristine (se kontaktinformationer til højre).

Husk:

En ansøgning er typisk omkring 1-2 A4-sider

DHRTC giver ikke adgang til data under forløbet

DHRTC dækker kun direkte omkostninger (løn, rejse og forplejning) men ikke udstyr, husleje mv. Send dit budget sammen med din idé.

FAQ

Har du spørgsmål til sprinten?
Find svar her.

Projektformular

Download en af disse formulare og vedhæft den i din email når du sender os din idé.

Sprint Proposal Template - Word format

Sprint Proposal Template - Powerpoint format

Contact

Lene Hjelm Poulsen
Head of Technology Maturation
Center for Olie og Gas - DTU
93 51 14 43
Kristine Wille Hilstrøm
Process and Facility Consultant
Center for Olie og Gas - DTU
30 70 19 33